Oulunbaari

3.89/5 (113)


Oulunbaari sijaitsee Maikkulassa Neste huoltoaseman yhteydessä. Oulunbaarin ruokalistasta löytyy pizzaa, perinteisiä grilliruokia, wingsejä ja À la Carte-lista.

Tarkista toimittaako Oulunbaari tilauksen kotiisi

Avoinna

Auki 24H joka päivä

Yhteystiedot

OulunBaari Maikkula
Haaransuontie 1
90240 Oulu
Puh: 08 557 4099
Kotisivut

16 vastausta artikkeliin “Oulunbaari”

 1. pistettiin työkaverin kans poikottiin koko paikka. yli pitkä ja paska radiomainosralli tunkee eetteriin ku koittaa töihin ajella.

 2. Perheen kanssa käytiin syömässä. Muut saivat pitsan pitkän odotuksen jälkeen, ja itse sain hampurilaisen paljon myöhemmin. Ruoka kohta kohtalaista, mutta kallista.

 3. Hirveen kallista safkaa. Pitsat on paperin ohuita ja rasvaa kelluu päällä. Hamppareissa on kokoa mutta siihen se jääki. Leipä on kuivaa ja sitkeää, hirveästi limaista salaattia ja koko paketti hajoaa käsiin. Juustoburgerissa 90& leipää 10% pihvi. Ranskalaiset on aina aivan kauheita, kuivia kovia tikkuja. Porilaisessa paksu sitkeä sämpylä ja ei yhtään makua. Maistuu vaa leipä ja jäävuorisalaatti. Buffetista ei kokemusta.

 4. Lyhyesti: Ylikalliit rasvalätyt. Jos et ole kaatohumalassa, käy mielummin Milanissa.

  Arvostelu pizzasta n. 2018-2019 ajalta:
  Tosi vähän täytettä pizzan päällä, lilluu juoksevassa rasvassa.
  Omaan makuun pizzapohjat ovat liian ohuet.
  Reunat ovat kivettyneitä kuin korppu, hajoaa purressa koviksi sirpaleiksi, joilla on mahdollista saada viiltohaavoja suuhun, jos ei ole tarpeeksi varovainen.
  Syömisen jälkeen tuli yskittyä rasvaa n. tunnin ajan.

 5. Aivan loistavaa asiakaspalvelua! Olen käyttänyt Oulunbaarin palveluja vuosia ja viime kerralla sattui niin, että pizza ei ollut sitä mitä olen odottanut ja aina saanut. Asia korjattiin ja pizza oli jälleen taattua laatua. Kiitos, tulen jatkossakin käyttämään vain ja ainoastaan teidän palveluja pizza-asioissa.

 6. Olipa pizzat mennyt huonoon suuntaan. Muutama oliivi ja kebabbia pari lastua keskellä. Liekö kesätyöntekijät paikalla?

 7. Ei tarvinut taaskaan pettyä Oulunbaarin pizzaan. Ainut puute on se, ettei salaattia ole saatavana.

 8. Jonotin tänään autogrillille 15 minuuttia. Luukulla myyjä kysyi, haittaako jos menee 20 minuuttia kun on ruuhkaa. Hain hampurilaisen Kempeleestä.

 9. Kotipizzan aikaan tuli haettua pizzaa aina välillä, pitänee jossakin välissä testata uudestaan. Ei taida enää olla Kotipizzan pizzoja vaan omia? Grilliruuat on oikein mainioita ja nälkä lähtee varmasti isommaltakin mieheltä. Ei mikään maailman nopein grilli, mutta odotus kannattaa.

 10. Hyvät pizzat on, suosittelen kyllä. Viime kerralla vain oli päässyt lipsahtamaan tonnikalaa pizzan sekaan ja noin puolet pizzasta maistui aivan tonnikalalle. Roskiin meni.

  Grillin puolelta myös hyvät ja isokokoiset safkat. Hampurilainen ainakin hyvä, joskus hieman kuivakka kun säästelty mausteissa. Riippunee kuka tekee.

 11. Oulun parhaat pizzat ehdottomasti! Ei mitään juusto/rasvalättyjä kuten useimmissa muissa oulun pizzerioissa. Rapea pohja ja tarpeeksi täytteitä. Hinta ei halvin, mutta hyvää on. 5/5.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.