Hadia

3.61/5 (86)

Hadia on Afganistanilainen ravintola Tuirassa.

Tarkista toimittaako Hadia tilauksen kotiisi

Avoinna

ma-to 17.00-02.00
pe-la 17.00-04.30
su 17.00-02.00

Yhteystiedot

Valtatie 57
90500 Oulu
Puh. 08 345421
Kotisivut

17 vastausta artikkeliin “Hadia”

  1. Oulun parhaat kebabit. Maultaan parhaat. Hinta/koko suhteeltaan parhaat. Annokset suurimpia mitä oulusta löytyy, mutta samanhintaisia kuin muualla. Jos haet ruokaa lähellä aukioloaikaa niin ne saa samantien kouraan. Monesti nopeammin kuin perus pikaruokaloissa. Työntekijät ystävällisiä.

  2. Hyvät kebabannokset, mutta hygienia on kyseenalaista, samalla kädellä, jossa sama kertakäyttöhanska, käytetään kassakonetta, otetaan asiakkaalta rahaa, avataan kaappeja, pyyhitään likaisella luutulla pintoja, ja sen jälkeen laitetaan asiakkaan annokseen kasviksia tms ja kebabia.
    Tämän jälkeen en enää halua käydä tässä paikassa.

  3. Todella kookkaat annokset, mutta itselleni kebabin (liha siis) ei vain jotenkin toimi. Siitä vähän miinusta, annokset kyllä muuten laadukkaat.

  4. Taso laskenut (uudet omistajat/työntekijät?) Laittoivat ransakalaisia aivan saatananmoisen läjän ja kebabbia päälle peitteeksi hyppysellisen. Ennen oli toisinpäin.

  5. Jäätävän isot annokset ja maukkaat! Kastiketta reilusti, niinkuin pitääkin! Talon kastike on herkullinen ja sitä laitetaan iso löylykauhallinen!

  6. Kiitti vitusti. Turhaapa tuota neljän aikaan tuoretta ruokaa jakamaan, kyllä sille kännipäälle edellinenki kebaprulla kelpaa varsinkin ku se ottaa sen mukaan. Tai sitte teidän safkat vaan jäähtyy viidessä minuutissa kylmiksi, siinä tapauksessa pyydän anteeksi. En tosin enää tule teitä läsnäolollani häiritsemään.

  7. Aivan mahtavaa kebabbia, parasta mitä olen missään koskaan syönyt. Todella isot annokset, syön useamman kerran yhdestä annoksesta. +++++

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.